Browse By

Tips om te groeien op TikTok

Meer volgers op TikTok, dat willen we allemaal maar het is niet gemakkelijk. Met de volgende tips snap TikTop jouw video’s beter, vindt men de video’s leuker en groeit je account!

De juiste belichting

Kwaliteitsverlichting op uw video’s is erg belangrijk!  TikTok moet weten dat je video veilig is voor mensen om te bekijken. Als je je video filmt in een donkere kamer, heeft techniek van TikTok moeite om erachter te komen waar je video over gaat. Heb je dus een goed idee in de avond of nacht. Schrijf hem op en film het pas met voldoende licht.

Gebruik de juiste muziek

Dus je hebt je video in goed licht gemaakt. De volgende stap is om een ​​trending nummer te gebruiken (uiteraard tenzij je audio origineel is of het video-idee specifiek is voor een ander geluid.) Trending nummers gebruiken is slim omdat TikTok een beetje opgetuigd om video’s te promoten met trending-nummers. Dit mede omdat deze nummers hier erg populair van worden. TikTok heeft regelmatig deals met platenlabels om de nummers van artiesten in de app te pushen om de verkoop van dat nummer te vergroten en de kans te vergroten dat het nummer de toplijsten bereikt.  Hoe weet je welke nummers populair zijn? Gebruik bij het maken van uw video een van de aanbevolen nummers die de app voorstelt. Zo eenvoudig is het!

Gebruik de juiste Hashtags

Hoe slimmer je hashtags zijn, hoe meer TikTok-likes en views je video’s zullen verdienen. Naast het werken met platenlabels, werkt TikTok vaak samen met merken en die campagnes zijn altijd verankerd rond een hashtag en audio. Als je die hashtag gebruikt, is de kans groter dat je video tijdens de campagne op de For You-pagina van meer mensen wordt gepusht.

Voorbeeld: herinner je je die “Eyes Lip Face” -audio van een paar maanden geleden met E.L.F Cosmetics? Dat was een TikTok-campagne.  Je kunt trending hashtags vinden via de hashtag-suggestietool in de app. U vindt dit wanneer u zich in de ondertitelingsfase bevindt. Druk gewoon op # en er verschijnen suggesties. Gebruik die suggesties!

Sneller groeien? Dat kan door TikTok volgers te bestellen. Zorg ervoor dat je account de juiste uitstraling krijgt en maak een snelle start.