Browse By

Wat is Allegro.pl en hoe zorg je voor snelle verzending?

In sommige landen in Europa gebruikt je eBay of Amazon als jouw goederen via een online marktplaats wilt verhandelen. In Polen krijgt je mogelijk minder klanten dan je zou verwachten als je deze Amerikaanse websites gebruikt. Dat komt omdat Allegro de leidende marktplaats in Polen is. 

De meest populaire marktplaats in Polen
Om te laten zien hoe groot en populair Allegro is in Polen, 75 procent van de respondenten die eerst werd gevraagd naar een online winkel genaamd Allegro. De bewustwording van het merk Allegro is maar liefst 98 procent in Polen, en voor 81 procent van de lokale internetgebruikers is Allegro de eerste keuze voor online winkelen.

Wat als je in Nederland iets koop op Allegro?

Dat is mogelijk maar je zult wel moeten zorgen dat je product ook geleverd wordt. Daar zijn gespecialiseerde bedrijven voor en de beste keuze is dan alleclick. Ze bieden de mogelijkheid om jouw allegro.pl Nederland te versturen ben je aan het juiste adres. Het is niet standaard dat aanbieders op het platform Nederland al bezorgoptie hebben. Je hebt hier dus een extra partij voor nodig. Je wilt natuurlijk wel dat deze partij dan zo goed en gemakkelijk mogelijk werkt en daarom is voor jouw allegro nl bestelling Alleclick beste optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *