Browse By

Voordeel van werken in de cloud

Cloud computing heeft de manier waarop bedrijven werken veranderd; ze hoeven hun tijd niet langer te verspillen aan dure servers die vaak met technische problemen kampen. In plaats daarvan hebben ze cloudcomputing in het bedrijf geïntegreerd voor een veiligere en efficiëntere manier van werken. Hoewel velen de voordelen hebben geïdentificeerd en al volledig zijn samengevoegd tot een cloud-only-systeem, gebruiken andere bedrijven beide nog steeds en zijn ze bang om de overgang te maken. Dus als je nog steeds op de wipstoel zit, is hier een lijst met redenen om naar een cloudgebaseerd systeem te migreren.

Je gaat kosten besparen

Door cloudinfrastructuur te gebruiken, zouden de totale IT-kosten aanzienlijk moeten dalen. Dit komt omdat cloudopslag over het algemeen goedkoper is dan de aanschaf van hardware en het onderhoud dat daarmee gepaard gaat, van energierekeningen tot opslagruimten en servers. Met cloudgebaseerde systemen hoeft je alleen maar te betalen voor de relevante opslagpakketten en slechts één personeelslid in te huren om de software te bewaken en eventuele problemen op te lossen. Wat geweldig is aan cloudopslag, zijn de verschillende beschikbare opties en het pay-as-you-go-systeem. Als je merkt dat je meer opslagruimte nodig heeft, kunt je met een klik op de knop meer aanschaffen, maar verminderen is net zo gemakkelijk.

Je gaat beter werken

Cloudoplossingen zijn veel efficiënter voor grote bedrijven; Met snelle prestaties is het gemakkelijk om concurrerend te blijven, aangezien cloudaanbieders zoals Allegro  hun software regelmatig bijwerken en deze nog sneller en gebruiksvriendelijker maken. Je bent niet langer afhankelijk van een medewerker om regelmatig updates uit te voeren en de verbinding en betrouwbaarheid te verbeteren.

Het verhoogt de mobiliteit

Cloud computing biedt gemakkelijke toegang tot alle apparaten, inclusief mobiel, tablet, desktop of laptop, wat betekent dat elke werknemer die met de cloud is verbonden toegang heeft tot zijn gegevens, waar hij ook is. Medewerkers met drukke schema’s hebben de flexibiliteit om onderweg te werken en te allen tijde op de hoogte te blijven, zodat ze nooit belangrijke informatie missen – en geen tijd verspillen met het inhalen van later.

Tijd om als bedrijf over te stappen op de voordelen van werken in de cloud. Zorg voor een vertrouwde partner. Allegro heeft jarenlange ervaring bij het implementatieproces. Bezoek allegro.nl voor meer informatie en om contact op te nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *