Browse By

Wat zijn altcodes?

In dit gedeelte vind je alle karakters die ik heb kunnen weergeven met mijn toetsenbord op Windows 10. Als je iets anders op je computer hebt.

Hoe maak ik een Alt-teken?

Laten we eerst eens kijken wat we moeten doen om een ​​Alt-teken te schrijven, voordat we alle Alt-codes opsommen!

Als u een numeriek toetsenblok in Windows hebt, zoals ik, moet u eerst op de Alt-toets drukken en terwijl u erop drukt, typt u het nummer van het gewenste Alt-teken. Probeer het eens, open een teksteditor of wat je maar wilt, en druk op Alt, typ het cijfer 3 op je numerieke toetsenbord en stop met het drukken op de Alt-knop. Je zou een ♥ moeten hebben weergegeven! Best cool, is het niet?

Als je er geen hebt, of als je een ander besturingssysteem hebt, raad ik je aan deze link te volgen. De auteur van dit bericht legt de verschillende methoden vrij goed uit.

Alt-codes

Hier is alle code die ik op mijn computer heb kunnen krijgen, namelijk, voor degenen die er nieuwsgierig naar zouden zijn, een Acer Predator die op Windows 10 draait, up-to-date.

Ter informatie: er zijn 256 Alt-codes, maar als je Alt + 257 probeert om ☺ te krijgen, zoals met Alt + 1. Inderdaad, de Alt-codes worden herhaald na 255 en je herstart met Alt + 0 als hetzelfde teken als Alt + 256 , Alt + 1 is hetzelfde teken als Alt + 257, enzovoort.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *