Browse By

8 Beste SEO-plug-ins voor je WordPress website

Elke webmaster weet dat zoekmachineoptimalisatie (SEO) erg belangrijk is voor een website om organisch verkeer van zoekmachines te krijgen. Hoewel dingen handmatig kunnen worden gedaan, zijn er toch plug-ins nodig om een ​​paar dingen te automatiseren. In dit bericht hebben we enkele van de meest populaire en beste SEO-plug-ins voor WordPress-websites gedeeld.SEOPressor

1) SEOPRessor

Dit is een premium plug-in. Alle andere plug-ins die in dit bericht worden gedeeld, zijn gratis, de reden waarom we dit in onze lijst hebben opgenomen, is omdat het een complete SEO-plug-in is voor een WordPress-blog, je hebt geen andere SEO-plug-in nodig als je deze op je hebt geïnstalleerd blog. Het zorgt voor elk aspect van zoekmachineoptimalisatie.

2) WordPress SEO by Yoast

Functionaliteiten:

 • Import- en exportfunctionaliteit. Deze functie zou erg handig zijn als u meerdere sites heeft, u moet de plug-in op een van uw sites configureren en de instellingen naar alle andere websites importeren.
 • Broodkruimels ondersteuning
 • Optimalisatie van RSS-feed
 • XML-sitemaps
 • Facebook open grafiek, ondersteuning voor Twitter-kaarten
 • Pagina-analyse – Het analyseert uw inhoud en biedt u een doorgaande
 • analyse van uw inhoud samen met SEO-score en suggesties om de optimalisatie van paginazoekmachines te verbeteren.
 • Met deze plug-in kunt u uw .htaccess- en robots.txt-bestand bewerken vanuit het WordPress-dashboard zelf.

3) All in One SEO Pack

Functionaliteiten:

Het bevat bijna alle functies van WordPress SEO door de yoast-plug-in (hierboven gedeeld). Geavanceerde canonieke URL’s Geavanceerde paginanavigatielinks Google Analytics-ondersteuning SEO-integratie voor WordPress e-commerce sites.

4) SEO Ultimate

Functionaliteiten:

 • 404-monitor – Het controleert uw blog op 404-fout (pagina niet gevonden).
 • Invoegen van code / script – Een paneel waarmee u elke code en elk script in de koptekst of voettekst van de blog kunt invoegen.
 • Automatische interne linkbuilding – Het genereert automatische interne links van de post naar andere posts / categorie / tags.
 • Bestandseditor – Een paneel waarmee u .htaccess en robots.txt kunt bewerken
 • Metabeschrijving-editor
 • Meta Trefwoorden-editor
 • Meta Robot tags-editor
 • Nofollow Manger – Volg eenvoudig uw categorie, tags, auteur, feed, opmerkingen, archiefpagina’s en nog veel meer.
 • Rich Snippet-maker
 • Slug-optimizer
 • Title tag rewriter – Het maakt uw titels automatisch SEO-vriendelijk
 • Importeren en exporteren functie

5) SEO friendly Images

Een van de meest gedownloade en beste plug-ins voor SEO-vriendelijke afbeeldingen. Hiermee kunt u automatisch een titel en Alt-tag aan afbeeldingen toevoegen op basis van de instellingen die u op de configuratiepagina opgeeft. Met behulp van deze gratis plug-in kunt u eenvoudig het doelsleutelwoord in de titel en de alt-tag van een afbeelding toevoegen. Het optimaliseert uw blog volledig, wat betekent dat u de afbeeldingen voor reeds gepubliceerde berichten en pagina’s kunt optimaliseren.

6) SEO Smart Links

U moet weten dat interne koppeling met rechter ankertekst een van de belangrijkste SEO-factoren is die de positie van zoekmachines verbetert. Met deze plug-in kunt u uw blogpost automatisch koppelen met de juiste ankertekst. Raadpleeg de onderstaande momentopname van de instellingenpagina, u zou kunnen begrijpen hoe gemakkelijk het is om deze plug-in te configureren. Het genereert ook interne links voor reeds gepubliceerde berichten. Je kunt ook je categorie- en tagpagina’s van de post koppelen.

U moet weten dat interne koppeling met rechter ankertekst een van de belangrijkste SEO-factoren is die de positie van zoekmachines verbetert. Met deze plug-in kunt u uw blogpost automatisch koppelen met de juiste ankertekst. Raadpleeg de onderstaande momentopname van de instellingenpagina, u zou kunnen begrijpen hoe gemakkelijk het is om deze plug-in te configureren. Het genereert ook interne links voor reeds gepubliceerde berichten. Je kunt ook je categorie- en tagpagina’s van de post koppelen.

De belangrijkste voordelen van deze plug-in zijn dat je het aantal links kunt beheren dat deze plug-ins genereert, samen met een limiet van het totale maximum aantal links dat een bericht / pagina kan hebben. Lees hier meer over deze plug-in.

7) Broken Link Checker

Het controleert je blog op verbroken links. Verbroken links zijn de links die geen doelpagina hebben en meestal een 404-foutcode retourneren. Het ontdekt dergelijke links en voorkomt dat zoekmachines die links volgen. Lees meer op Broken Link checker WordPress-plug-in.

8) Google XML-sitemaps

Een van de beste plug-ins voor het automatisch genereren van sitemaps voor uw WordPress-blog. Telkens wanneer u een bericht publiceert, werkt deze plug-in de xml-sitemap bij en pingt zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing enz. Hiermee kunt u uitsluiten dat bepaalde categorieën in de sitemap worden beschouwd. Het laat je ook de post / paginaprioriteiten en sitemapinhoud wijzigen via het configuratiescherm zelf. Moet plug-in hebben !!

Google XML sitemaps

Vond je de lijst leuk? Deel uw mening en feedback via opmerkingen. Als je denkt dat ik hier iets heb gemist, deel dit dan gerust met anderen door hieronder een reactie achter te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *